Susu Ibu Meriah

Susu
Susu Ibu Meriah

 

Assalamualaikum

Sebelum melahirkan anak ke 4 ini, hasrat mahu menyusukan anak tanpa menggunakan susu formula amat tinggi. Namun ilmu yang ada pada saya tidak banyak sehinggalah saya mencari info di internet, majalah dan berdiskusi dengan ibu-ibu yang menyusukan anak secara ekslusif. Banyak wang telah dilaburkan untuk mencari ilmu tersebut dan hasilnya amat memberangsangkan.

Syukurlah dalam pencarian saya ini, saya telah berkenalan dengan Puan Asiah Maharam dalam group Islamic Parenting Network iaitu pakar laktasi yang banyak membantu ibu-ibu yang ingin menyusukan anak tanpa menggunakan sebarang supplement. Banyak testimoni yang boleh di dapati di blog malah fb beliau. Jika anda teruja mengetahui rahsia memeriahkan susu ibu, anda boleh klik link ini http://goo.gl/JBGbi5 

Insya Allah, saya yakin anda akan berpuas hati. Jangan lupa untuk klik http://goo.gl/JBGbi5   bagi menyelesaikan masalah susu badan yang makin hari, makin menurun malah anak semakin tidak puas menyusu kerana kuantiti susu yang semakin sedikit. Setiap kali menatap wajah Bidadari tercinta ini, terasa satu kepuasan kerana dapat menyusukannya secara eklusif. Insya Allah, usaha ini akan terus berkekalan sehingga anakanda berusia 2 tahun.

Anakanda saya ini akan muntah jika diberikan susu formula. Kesian sangat-sangat bila melihat anak muntah. Inilah antara faktor yang menguatkan semangat saya untuk terus mencari ilmu walaupun ia hanya ilmu SUSU IBU. Tak rugi menyusukan badan malah jika anda mempunyai anak di bawah usia 2 tahun, anda masih berpeluang menurunkan berat badan hanya dengan menyusukan anak!!!

Anda boleh klik link ini untuk mendapatkan maklumat lanjut. Saya sekadar berkongsi ilmu yang bermanfaat kepada anda.   http://goo.gl/JBGbi5

Leave a Comment

CommentLuv badge